Op zaterdag 25 november speelden we de ‘uitwedstrijd’ tegen US D1 in de Amstelcampus, een altijd beladen derby: wie is beste van Amsterdam? We begonnen de wedstrijd met Esmé, Lisa, Meghan, Uma, Luke, Tessa en Nikki met een super start van 0-7. Helaas wisten we deze voorsprong niet te behouden en werden we ingehaald door een lange serie tegen (25-21).

Control+alt+delete en weer beginnen op 0-0. We hielden onze service goed en Esmé verdeelde het spel goed. We hielden onze foutenlast laag en wonnen deze set met 19-25. Altijd spannend of ze deze piek door kunnen zetten maar dat lukte goed. Door slimme wissels hielde we US op afstand en wonnen we ook de derde set (15-25).

De vierde set kwam Maureen met frisse energie en pakte een heerlijk kill blok. Het was hard werken de laatste set maar kwamen met 18-23 dichtbij het halen van een matchpoint. Maar wat werd het nog spannend toen US terugkwam op 23-24. Gelukkig kregen we nog een cadeautje met een uitservice, wat betekende dat we met 3-1 wonnen. De blijdschap sprong er vanaf!

HUP GROEN!!!

De volledige reportage van fotograaf John van Geenen / Johnspictures.nl is te vinden op https://flic.kr/s/aHBqjB4Bcm

(bericht Armixtos D1; foto: John van Geenen / Johnspictures.nl)