Op zaterdag 17 maart mochten de dames van Armixtos dames 1 weer aantreden in eigen huis. Met US dames 1 als tegenstander stond een mooie derby op het programma. Alle ingrediënten waren hiervoor aanwezig: veel publiek, onze alom geprezen speaker Grant en natuurlijk onze strijdlust. We waren vast van plan om onze verliezende reeks te doorbreken.

De eerste set was een mooi begin, waarin het gelijk op ging maar US boven de 20 sterk was en wij het niet afmaken. Na 3 tal wissels aan onze kant was dit in de tweede set niet anders. Het spel voelde echter goed en we voelden dat er punten in zaten voor Armixtos. De derde set konden we ons goede spel wel belonen. Helaas bleken we dit niet door te kunnen zetten in de vierde set en hebben we onszelf tekort gedaan hiermee. Eindstand: 1-3 voor US.

Hiermee staat de derby stand nu gelijk (1 win, 1 verlies). We pakken 2 weken aan training en herstel voordat de volgende wedstrijd tegen Ledub weer op het programma staat. Met volle moed gaan we door. Green hearts never die!

Meer foto’s via Flickr

(verslag Armixtos D1; foto’s: Eric Visch)