Armixtos volleybalt op diverse niveaus in de Nevobo-competitie. Ook is er een grote groep recreanten actief, zij spelen door het jaar heen ook enkele toernooien. Daarnaast is er ruimte voor leden die alleen willen trainen (meetrainers).
NB: Armixtos heeft geen jeugdafdeling. 

Heb je interesse om lid te worden?

Je kunt drie keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het klikt. Dat mag met of zonder volleybalervaring, en je moet boven de 18 zijn. Je kan je ook direct aanmelden als lid. Als je dat doet, willen we graag van je weten
– of je competitie wilt spelen of recreatief
– of je alleen wil meetrainen
– wat je volleybalverleden is en – mits van toepassing – welke positie je graag speelt.

Hoe kun je gebruik maken van het studententarief? 

Armixtos is geen studentenvereniging, maar heet studenten van harte welkom! Speciaal voor voltijd-studenten is er een regeling waardoor je een gereduceerd bedrag aan contributie betaalt. Ben je voltijd-student en heb je een digitale kopie van je bewijs van inschrijving? Stuur deze dan mee met je aanmelding. 

Contributie 2021-2022

Lidmaatschapsoort
Contributie
Competitiespelende leden 1x trainen 260
Competitiespelende leden 2x trainen 310
Competitiespelende voltijd-studenten 230
Recreanten en ‘meetrainers’ 155
Verenigingsleden 15
Eigen bijdrage beachcompetitie 20

 

Bankgegevens

Rekening : NL19 INGB 0004 5138 64
BIC : INGBNL2A
T.n.v. : Volleybalvereniging Armixtos
Plaats : Amsterdam

 

Armixtos tenue

De nevobo eist dat competitiespelers die onder de vlag van een vereniging uitkomen, eenzelfde tenue dragen. Onze materiaalcommissie is in het najaar van 2021 druk bezig met een nieuwe leverancier, nadat de oude leverancier zich terugtrok uit de samenwerking na de coronacrisis. Via je aanvoerder krijg je informatie, ook kun je altijd via dit mailadres je vragen stellen over wedstrijdshirts, tenue, e.d.