Op de eerste zomerdag van dit jaar is de Armixtos Motorclub weer uitgereden. Dit keer met een groep van zes: Aranka, Arjan, Lianne, Henk, Michel en Martin. Als startpunt werd het huis van Lianne in Wormerveer gekozen. Na de koffie via dijkweggetjes naar de veerpont bij Velsen en over de N206 naar Katwijk aan Zee voor een lekkere lunch. Hoewel de temperatuur uitnodigde tot een duik in de golven, startten we de motoren weer en reden we naar Ouderkerk aan de Amstel, waar onze tourguide Aranka een ijswinkel op de routeplanner had gespot. Van daaruit langs de Amstel terug naar Amsterdam waar de wegen zich scheidden tussen de Amsterdammers en de Noorderlingen (Broek, Purmerend en Wormerveer). Het was weer een geweldige motordag van de Armixtos MC.

Heb je een motorrijbewijs en wil je de volgende keer mee met de Armixtos MC, meld je dan bij één van de deelnemers aan. Als je zelf geen motor hebt kan je er eenvoudig eentje huren, bijvoorbeeld via www.motoshare.eu

If you have a motorcycle license and would like to join the Armixtos MC next time, sign up with one of the participants. If you don’t have a motorcycle of your own, you can easily rent one, for example through www.motoshare.eu.

 

NB: de Brand Weizen op de foto zijn uiteraard allemaal 0.0%

Tekst: Martin van der Gugten