Volleybalvereniging Armixtos Amsterdam

Armixtos is een levendige en gezellige vereniging van ongeveer 140 leden (geen jeugd) waar zowel competitief als recreatief gevolleybald wordt. In de Nevobo-competitie komen we uit met dertien teams op uiteenlopende niveaus. De trainingen vinden plaats op maandag en dinsdag in Sportcentrum de Pijp, een actief en goed bereikbaar sportcentrum in hartje Amsterdam. Wedstrijden op zaterdag worden daar ook gespeeld. Op donderdagavond spelen we in de Wethouder Verheyhal. De recreanten hebben maandelijks een toernooi, dit is vaak op vrijdagavond of zaterdag. Ruimte voor extra trainingen vinden we in de Apollohal en de Laan van Spartaan.


Vertrouwenspersoon (VCP) Bestuur Ereleden Lid worden Vrijwilligerspunten Contributie Wedstrijdsecretariaat De teamsScheidsrechters

Iedereen boven de 18 is welkom!
Naast het trainen zijn er vele activiteiten die Armixtos tot een levendige vereniging maken. In de zomermaanden wordt er gevolleybald in het Oosterpark en gebeacht bij de beachvolleybalvelden bij de VU. Tijdens de competitiemaanden zijn er verschillende toernooien en feesten, zowel binnen Armixtos als in samenwerking met andere verenigingen. Daarnaast heeft Sportcentrum de Pijp een eigen Sportcafé, dat na de reguliere training en (thuis)wedstrijden druk bezocht wordt. Armixtos heeft geen jeugdafdeling, vandaar dat het niet  mogelijk is om spelers en trainers jonger dan 18 een goede plek te geven. Onze buren bij KVA – die trainen ook in De Pijp – hebben dat wel. Dus ben je jong en wil je toch spelen? Kijk dan even bij hen!

Meetrainen?
Benieuwd en ouder dan achttien jaar? Je kunt drie keer gratis meetrainen om te kijken of het klikt.

 • Neem contact op met de Technische Commissie, ook als je alleen op zoek bent naar informatie.
 • Wil je recreatief meetrainen, mail dan onze secretaris.
 • Buiten oefenen in de zomermaanden?
  – Voor parkvolleybal mail je hier naartoe.
  – Voor trainen op het zand kun je contact opnemen met de
   Beachcommissie.
 • Vragen over het verplaatsen van wedstrijden of andere competitiegerelateerde vragen? Mail het wedstrijdsecretariaat.
 • Een andere vraag maar geen idee waar je die kan stellen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

ARmxitos Lustrum vijftig jaar jubileum logo

 

Op 29 juni 2022 bestond Armixtos precies 50 jaar. Het lustrumjaar viel over twee seizoenen, en werd gevierd met verschillende activiteiten. Lees er meer over via de button.