Vereniging

Armixtos is een levendige en gezellige vereniging van ongeveer 150 leden waar zowel competitief als recreatief gevolleybald wordt. In de Nevobo-competitie komen we uit met dertien teams op uiteenlopende niveaus. De trainingen vinden plaats op maandag, dinsdag en woensdag in Sportcentrum de Pijp, een actief en goed bereikbaar sportcentrum in hartje Amsterdam. 

Naast het trainen zijn er vele activiteiten die Armixtos tot een levendige vereniging maken. In de zomermaanden wordt er gevolleybald in het Oosterpark en gebeacht bij de beachvolleybalvelden bij de VU. Tijdens de competitiemaanden zijn er verschillende toernooien en feesten, zowel binnen Armixtos als in samenwerking met andere verenigingen. Daarnaast heeft Sportcentrum de Pijp een eigen Sportcafé, dat na de reguliere training en (thuis)wedstrijden druk bezocht wordt.

Benieuwd? Je kunt drie keer gratis meetrainen om te kijken of het klikt. Neem contact?op met de Technische Commissie (TC), ook als je alleen op zoek bent naar informatie. Wil je recreatief meetrainen, mail dan de secretaris. Voor trainen op het zand kun je contact opnemen met de Beachcommissie. Een andere vraag maar geen idee waar je die kan stellen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Share This