Sponsoren

S[&]Tcorp.nl – Dames 1
RauwBrouwers.nl  – Dames 2
FYGI.nl – Heren 1

Categorieën

Archieven

Armixtos is een levendige en gezellige vereniging van ongeveer 150 leden (geen jeugd) waar zowel competitief als recreatief gevolleybald wordt. In de Nevobo-competitie komen we uit met dertien teams op uiteenlopende niveaus. De trainingen vinden plaats op maandag, dinsdag en woensdag in Sportcentrum de Pijp, een actief en goed bereikbaar sportcentrum in hartje Amsterdam.

Iedereen boven de 18 is welkom!
Naast het trainen zijn er vele activiteiten die Armixtos tot een levendige vereniging maken. In de zomermaanden wordt er gevolleybald in het Oosterpark en gebeacht bij de beachvolleybalvelden bij de VU. Tijdens de competitiemaanden zijn er verschillende toernooien en feesten, zowel binnen Armixtos als in samenwerking met andere verenigingen. Daarnaast heeft Sportcentrum de Pijp een eigen Sportcafé, dat na de reguliere training en (thuis)wedstrijden druk bezocht wordt. Armixtos heeft geen jeugdafdeling, vandaar dat het niet  mogelijk is om spelers en trainers jonger dan 18 een goede plek te geven. Onze buren bij KVA – die trainen ook in De Pijp – hebben dat wel. Dus ben je jong en wil je toch spelen? Kijk dan even bij hen! 

Meetrainen?
Benieuwd en ouder dan achttien jaar? Je kunt drie keer gratis meetrainen om te kijken of het klikt.

 • Neem contact op met de Technische Commissie, ook als je alleen op zoek bent naar informatie.
 • Wil je recreatief meetrainen, mail dan onze secretaris.
 • Buiten oefenen in de zomermaanden?
  – Voor parkvolleybal mail je Irene.
  – Voor trainen op het zand kun je contact opnemen met de
   Beachcommissie.

  Een andere vraag maar geen idee waar je die kan stellen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Share This