Vereniging

Armixtos is een levendige en eigenzinnige vereniging van ongeveer 150 leden waar zowel competitief als recreatief gevolleybald wordt. In de Nevobocompetitie komen we uit met dertien teams op uiteenlopende niveaus. Op de maandag- en dinsdagavond wordt er getraind. Deze trainingen vinden plaats in Sportcentrum de Pijp, een actief en goed bereikbaar sportcentrum in hartje Amsterdam.

Naast het trainen zijn er tal van andere activiteiten. In de zomermaanden wordt er gevolleybald in het Oosterpark en gebeacht nabij het Flevopark. Tijdens de competitiemaanden zijn er verschillende toernooien en feesten, zowel binnen Armixtos als in samenwerking met andere verenigingen. Daarnaast heeft Sportcentrum de Pijp een eigen Sportcafé, dat na de reguliere training druk bezocht wordt. 

Benieuwd? Je kunt drie keer gratis meetrainen om te kijken of het klikt. Neem contact op met de Technische Commissie (TC), ook als je alleen op zoek bent naar informatie. Wil je recreatief meetrainen, mail dan de secretaris. Voor trainen op het zand kun je contact opnemen met de Beachcommissie. Wil je eerst meer weten over de rijke historie van Armixtos, klik dan hier.