Lekker volleyballen: jij en je teamgenoten doen niets liever! Nu we weer terug zijn in Sportcentrum De Pijp, zetten we even de informatie, handigheden en verantwoordelijkheden op een rijtje. Met je team verdeel je de taken want ‘vele handen maken licht werk’. English version
Trainingsschema Sportcentrum De Pijp
Op maandagen trainen we in de rechterhal, daar spelen we ook onze thuiswedstrijden. Op dinsdag trainen we in de linkerhal, degene met de tribune aan de lange zijde van de zaal.
Sportcentrum De Pijp
- We trainen op maan- en dinsdagen in Sportcentrum De Pijp, Lizzy Ansingstraat 88, 1072 RD Amsterdam. We spelen onze thuiswedstrijden op zaterdag ook hier.
Parkeren is onveranderd duur. Fiets is top, OV werkt ook goed, zoals metro 52 (halte De Pijp) en tram 12 (halte v. Hilligaertstraat).) Lees de geldende maatregelen hier - Bij de deur én in Sportcentrum de Pijp vraagt de gemeente ons om geduld en behulpzaamheid richting zaalbeheerders en medewerkers. Nog niet alles is netjes ingedeeld en opgeruimd. Graag voorzichtig met de materialen omgaan.
- Bij binnenkomst in de sporthal willen we je vragen er svp goed op te letten dat je je voeten veegt en zo weinig mogelijk zand mee de zaal in neemt. De zaalbeheerder maakt extra dweilrondjes, maar het kan voorkomen dat er zand in de sportzaal ligt. Mocht dat zo zijn, kun je altijd even de beheerder om een zwabber of bezem vragen voordat je aan de training begint.
Materialen en kluisjes
- We hebben nieuwe kluisjes tot onze beschikking. Er word nog gewerkt aan een constructie zodat we alles goed kunnen opruimen. Kluis 24 en 26 zijn voor Armixtos gereserveerd. Ze werken met een code. Vraag de bestuursleden naar deze code.
– Toets eerst de C, dan de code en sluit af met het icoon ‘sleutel’.
– Draai het slotje rustig naar links. De deur is open.
– Bij sluiten duw je de deur dicht. Je toetst wederom de C, de code en het icoon ‘sleutel’ in.
– Draai het slotje rustig terug. Laat dan pas de deur los. De deur is op slot.
Het klopt dat elke keer als je de kluis van het slot haalt, je de code opnieuw instelt. Wees dus alert: bij het sluiten de goede code invoeren! - Als team ben je verantwoordelijk voor de wedstrijdballen, de ballentas en andere materialen die je gebruikt. Wanneer je een wedstrijdbal kwijt raakt ben je als team daar verantwoordelijk voor en zal daar een bijdrage voor worden gevraagd bij het aanschaffen van een nieuwe bal.
- Als thuisspelend team ben je verantwoordelijk dat het veld op de juiste manier en voorafgaand aan de wedstrijd-starttijd netjes wordt opgebouwd of dat het na afloop netjes en volledig wordt opgeruimd, waarbij we voorzichtig met de materialen omgaan.
- Vragen over het gebruik van de materialen of de de kluisjes? Vraag ’t de materialencommissie of het bestuur. Zorg ervoor dat nieuwe teamleden ook alle informatie krijgt. Ga met elkaar goed en netjes om met de materialen en houd de kluisjes opgeruimd. Zo kunnen we de komende jaren genieten van de nieuwe hal!
Wethouder Verheyhal & Fluiten
- Op donderdag spelen we thuis in de Wethouder Verheyhal (Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam. Goed bereikbaar met tram 19 of bus 41, halte Oostpoort. Treinstation Muiderpoort ligt op 5 minuten loopafstand.)
- Soms spelen we op andere dagen thuis in deze hal. In het verleden – en wie weet in de toekomst – hebben we ook extra training gevolgd hier.
- Als je moet fluiten, zijn de wedstrijden vaak hier. Weet je niet welke hal je moet fluiten, vraag het dan aan de wedstrijdsecretaris via je aanvoerder.
- Behoefte aan een opfriscursus? Het bestuur is bezig met een geschikte datum. Toch alvast melden? Mail voorzitter@armixtos.nl
- Lees hier de meest handige tips voor op de bok.
Overig
-
- Naast de teamtaken, zijn er nog genoeg leuke, kleine en grote taken te doen. Daarvoor kun je je aanmelden als vrijwilliger via de secretaris. Ook als je eerst meer informatie wil, kun je dat aan je aanvoerder of de secretaris vragen.
- De overige belangrijke data voor in de agenda vind je hier.