We trainen nog tot 31 mei in de zaal. Hard nodig: we zoeken op enkele plaatsen nog nieuwe spelers of trainers. Zo kunnen we wat makkelijker aan elkaar wennen en kijken of het klikt! English / Dunglish version

Wat nu? 

Dankzij een goed ingevuld CAF kon de Technische Commissie in de laatste week van april druk aan de slag met de grote puzzel. Hoe zou de voorlopige teamindeling eruit kunnen zien, wat betekent dat voor de speelniveaus en welke andere zaken moeten we niet vergeten de komende weken?

  • 30 en 31 mei zijn de laatste trainingen in de zaal
  • Sommige spelers zullen in deze weken uitgenodigd worden mee te trainen bij andere teams.
  • Heb je zelf kennissen, vrienden, familie of collega’s die misschien wel eens willen proberen? Nodig ze uit, neem ze mee! (en breng je trainer en tc-lid op de hoogte).
  • Benieuwd naar het TC-beleid en ben je de stukken van de vorige ALV kwijt? Vraag ‘m op via ons bestuurslid Technische Zaken (tz@armixtos.nl –> inderdaad, met een z en niet met een c!).
Klaar met trainen? 
  • Zorg dat je de zes wedstrijdballen van je team bij elkaar hebt verzameld en deze netjes in de kast opbergt. Mist er een bal en/of heb je andere materiaalwensen (als trainer bijv.), meld dit dan bij je aanvoerder of de materiaalcommissie.
  • Zorg dat je de spelerskaarten ergens handig bewaart, dat de stoppende spelers hun kaart terugkrijgen en dat eventuele ID’s teruggegeven worden aan de eigenaren.
  • Stop je na dit seizoen, of stopt er iemand uit je team? Diegene mag zijn wedstrijdshirt houden, maar zou ook het shirt (schoon) kunnen inleveren bij de shirtcommissie. Afhankelijk van de staat en draagduur krijg je een deel van het aankoopbedrag retour. Nieuwe leden kunnen dan kiezen: willen ze een nieuw shirt voor de volprijs of een tweedehands shirt tegen gereduceerd tarief. Zo gaan we iets duurzamer – en dus groener – met onze wedstrijdmaterialen om.

In de week voor de ALV (deze vindt plaats op dinsdag 14 juni) zal de voorlopige teamindeling verstuurd worden.
We starten vermoedelijk eind augustus met de eerste instuif- en zaaltrainingen van het nieuwe seizoen, we zijn nog in afstemming met de gemeente over de mogelijkheden.

Wie is de TC? 

Mocht je de updates in de nieuwsbrief gemist hebben – dat kan! (wil je je aanmelden of opnieuw opt-in’en? Mail Manou (D2))  De TC werkt samen, en zorgt zo voor een flink aantal paar ogen dat naar elk team en elke speler kijkt door het seizoen heen. Op dit moment zijn de aanspreekpunten per team zo:

Iris D (D2) & Esmee (D2) – Heren 1, 2
Lianne (D4) – Heren 3, 4
Erik N (H2) – Dames 1, 2, 3
Maryse (D3) – Dames 4, 5
Anne B (D4) – Dames 6, 7
Esmé (D1) – Dames 8, 9
Psst… er zijn zowaar nog TWEE plekjes vrij bij de TC! Laat ons bestuurslid Technische Zaken of Iris D (D2) weten dat je geïnteresseerd bent! 


Aanval Armixtos Heren 1 oplosbal volleybal

Share This