We trainen vanaf 22 augustus weer in Sportcentrum De Pijp! De eerste weken is het altijd even opstarten – sommige teamgenoten zijn nog met vakantie, nieuwe teamleden kunnen zich nog steeds aanmelden (fijn, want we hebben op sommige plekken nog mensen nodig!) en wie had ook alweer de ballentas?

Het kan dus zijn dat je teamsamenstelling nog wat wijzigt, of dat jij zelf graag nog wil proberen op een andere plek of in een ander team. Communiceer dit met je TC-lid en/of aanvoerder. Weet je niet wie dit is, mail dan even tz@Armixtos.nl

English / Dunglish version
Wat nu? 

Wat kunnen we verwachten en welke andere zaken moeten we niet vergeten de komende weken?

  • 22 augustus starten de zaaltrainingen in Sportcentrum De Pijp. We mogen gelukkig weer een heel seizoen gebruik maken van de zaal, dus let er graag met elkaar op dat we ook netjes met de materialen omgaan en het weer terugleggen na afloop.
  • De eerste competitiewedstrijden zijn al op donderdag 8 september, voor Heren 4, Heren 2, Dames 5 en Dames 8. Klik hier voor het overzicht van alle Armixtos-wedstrijden of check de app of de teampagina voor je eigen wedstrijden.
  • Check even met elkaar of de ballentas nog compleet is, of de (digitale) spelerskaarten allemaal in orde zijn en of je al een plannetje hebt om een leuke coach te strikken als je die nog niet hebt. Heeft iedereen een officieel wedstrijdshirt en (eigen) zwart broekje?
  • Heb je in die eerste weken nog geen volledig team? Kijk of je teams kan samenvoegen, zodat je eventueel met een flink aantal het seizoen kan beginnen. Vraag je trainer en/of tc-lid naar de mogelijkheden.
  • Heb je zelf kennissen, vrienden, familie of collega’s die misschien wel eens willen proberen? Nodig ze uit, neem ze mee! (en breng je trainer en tc-lid op de hoogte).
  • Benieuwd naar het TC-beleid maar ben je de stukken van de vorige ALV kwijt? Vraag ‘m op via Jente, ons bestuurslid Technische Zaken (tz@armixtos.nl –> inderdaad, met een z en niet met een c!).
Concept trainingsschema 

Indeling trainingen Armixtos Concept 22-23

Wie is de TC? 

 De TC werkt samen, en zorgt zo voor een flink aantal paar ogen dat naar elk team en elke speler kijkt door het seizoen heen. Voor de zomervakantie was de verdeling zoals onderstaand, op dit moment zijn ze bezig met een aantal gegadigden en de verdeling van de teams. Ze komen zich binnenkort voorstellen maar je kan ze altijd vast even aanschieten.

Esmee (D2) – Heren 1, 2
…. (vacature) – Heren 3, 4
Erik N (H2) – Dames 1, 2, 3
Nikki (D1) – Dames 4, 5
…. (vacature) – Dames 6, 7
Esmé (D1) – Dames 8, 9

Mocht je de updates in de nieuwsbrief gemist hebben – dat kan! wil je je aanmelden of opnieuw opt-in’en? Mail Manou (D2))


Armixtos Retro Volleybal Toernooi De Pijp Amsterdam