De week van de scheidsrechter – zoals elk jaar in de eerste week van oktober – was een succes. Zowel tegenstanders als leden van Armixtos wisten wederom hun sportiefste beentje voor te zetten en hebben zich weer voorgenomen dit zo goed mogelijk het hele jaar te blijven doen. Want al is sport emotie en hoort beleving erbij, niemand hoeft iemand anders persoonlijk te beledigen.

Weten wie, hoe en op welk moment je een vraag kan stellen aan de scheids?
Lees er alles over via deze pagina. 

Naast dat teams hun scheids een cadeautje extra, een dansje of een handje gaven, wilden wij als bestuur er deze week nóg een paar in het zonnetje zetten.

Regioscheidsrechters Henk (H4) en Tryntje (D4) verzetten veel werk door in het hele land wedstrijden te fluiten het niveau van promotieklasse, derde divisie of hoger. Vind je dat zelf ook leuk? Vraag informatie bij Erik, onze verenigingsexpert, via info@armixtos.nl 

Wedstrijdsecretaris Tess (D8) helpt teams en tegenstanders uit de brand en scheidsrechterscoördinator Luke (D1) zorgt dat iedereen aan zijn, haar en hun taken voldoet door ingedeeld te worden op een wedstrijd die past bij het fluitniveau. Je captain staat met hen in contact via de Aanvoerdersapp.

Hulde aan deze vier toppers, die met hun inzet ons extra laten genieten van het volleybalspel en verenigingsleven.


Scheidsrechter volleybal vereniging Armixtos chocola