Ingepakt als een schitterend groen cadeautje kwamen Paula en Malou van de shirtcommissie ze brengen: de nieuwe wedstrijdshirts! En, zoals een groene club betaamd, hadden ze meteen een oplossing voor de oude shirts. Lever je oude shirt in bij Paula (D8) of Malou (D2). Mocht je ze niet kunnen spreken, kun je ‘m ook inleveren bij een van de leden van het bestuur.

Groene oplossing

We verzamelen de shirts, wassen ze, en doneren ze aan zowel een instantie in het buitenland die de shirts goed kan gebruiken als aan (basis)scholen in de buurt, als reserveshirts voor leerlingen die hun gymspullen zijn vergeten. Voor oude volleybalschoenen zoeken we nog een goede oplossing – gezien de meeste schoenmaten niet van toepassing zijn voor leerlingen. Goede ideeën of tips voor een oplossing waar de buurt De Pijp wat aan heeft, kun je naar dit mailadres sturen.

Voor en door leden

Hoe kwamen we tot deze keuze? Samen met de leden heeft de shirtcommissie een lang traject afgelegd om te komen tot het nieuwe wedstrijdshirt. Veel overleg, veel ontwerpen om met de afgevaardigden van verschillende teams te bespreken en wat tegenslag vanwege de welbekende pandemie verder was het eindelijk zo ver… Met twee verschillende varianten voor de vrouwen en een voor de mannen, heeft Armixtos weer een nieuw, fris shirt. Het Amsterdamse karakter – gevangen in de drie Andreaskruizen, waarvan de middelste vervangen is door een volleybal – staat nu wat subtieler links onderin. Ook is er meer plek voor het oranje, de tweede clubkleur van Armixtos.

Betaling

In het pakketje vond je ook een briefje met een specifieke betalingsopdracht. De verschillende shirtmodellen hebben hun eigen prijs, vandaar deze groene kattenbel. Heb je ’t briefje gemist? Hieronder staan beide mogelijkheden, lees goed welke voor jou van toepassing is.

Wedstrijdshirt Armixtos Man en met mouw volleybal

Shirt 23.50 Man / Vrouw (met mouw)

Wedstrijdshirt Armixtos zonder mouwen volleybal Amsterdam

Shirt 28.50 Vrouw (zonder mouw)

 

 

 


 

Verzoek!

Binnenkort zullen we hier meer foto’s plaatsen. En… zodra je weer speelt samen met je team, vergeet niet een mooie teamfoto te maken met de nieuwe shirts! Stuur deze naar dit adres. Misschien heb je ook wel zin om kort wat te vertellen over de gespeelde wedstrijd? Dan kunnen we dat mooi delen via de site en facebook, zodat iedereen binnen de vereniging wat meer te weten komt over jullie team! 

Volleybal shirt Armixtos Amsterdam wedstrijd groen oranje