The lustrum committee proudly presents: het lustrummagazine!

Volleybalvereniging Armixtos bestaat inmiddels meer dan 50 jaar en over die perionde is nu een prachtig magazine uitgebracht. Dit boekwerk van maar liefst 80 pagina’s staat bol van verhalen en foto’s uit heden en verleden van onze club.

Het lustrum magazine is afgelopen dinsdag gepresenteerd tijdens de ALV en nu voor iedereen te bekijken via onderstaande link. Iedereen die ooit zo’n magazine heeft samengesteld weet dat dit een hell-of-a-job is. Maar het prachtige eindresultaat maakt alles goed. Onze grote dank gaat uit naar iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd, maar met name naar Inge (vormgeving), Tom (verhalen), Jochem (illustraties) en Martin (eindredactie).

Er is een beperkt aantal gedrukte exemplaren gemaakt, die verspreid worden onder de mensen die meegewerkt hebben aan dit magazine. Mocht je ook belangstelling hebben voor een gedrukt exemplaar, stuur dan even een mailtje naar communicatie@armixtos.nl. Misschien is er nog een exemplaar over of drukken we tegen een kleine vergoeding nog een nieuwe oplage.

Veel plezier met dit lustrummagazine!