Kwartaal van de Vrijwilliger
Armixtos is een gezonde vereniging, dankzij de onvoorwaardelijke inzet van een flink aantal vrijwilligers. Er zijn altijd mensen die net dat stapje harder zetten. Of bijspringen in een periode dat het nodig is. Of even alles opzij zetten om zaken te regelen waar niemand aan dacht. Waardoor gezellig en groen volleyballen vanzelfsprekend blijft.

[English will follow soon]

De eerste winnaar!
Paula – Dames 8
Als stuwende kracht van de materiaalcommissie heeft ze de afgelopen weken heel erg veel werk verzet, ih bijzonder voor de wedstrijdshirts. Dankzij haar krijgt élke vrijwilliger binnenkort een cadeautje. Ze is een grote steun voor het bestuur, in het bijzonder voor de penningmeester.


Zonder deze vrijwilligers zijn we nergens. We zijn ze allemaal erg dankbaar. En dat mogen we best wat meer tonen. Dus roepen we per kwartaal een klein waarderingsmoment in het leven. Een podium met vier op dit moment uitzonderlijk fraaie vrijwilligers, door het bestuur extra in de spreekwoordelijke zon gezet.
Rauw Brouwers Armixtos Volleybal Amsterdam Publieksfavoriet
Daar bovenop wil Rauw Brouwers – de eigenzinnige, ongefilterde bierbrouwer op de NDSM-werf, de publieksfavoriet belonen met een prijzenpakketje. Hun heerlijke biertjes Stekeblond en prijzenwinnend NEIPAard hebben niet geheel toevallig de welbekende Armixtoskleuren! En jij bepaalt wie de vier biertjes, samen met een origineel glas, wint.
Stemmen kan tot 15 december!


De overige kandidaten:

Mikis – Heren 3
Een klein gebaar kan een groot verschil maken. Zonder Mikis’ aanwezigheid op de dinsdagavonden in De Nieuwe Bankras konden veel mensen niet naar binnen. Uiteraard danken we heel H3 en Frans Joseph daar net zo goed voor, maar Mikis’ onbaatzuchtige deurdiensten verdienen een speciaal dankjewel.

Tess – Dames 8
Brandjes blussen, zaken regelen, hele wedstrijden, teams en verenigingen andersom zetten binnen de deadlines: wedstrijdsecretaris Tess draait haar hand er niet voor om en was een van die onmisbaren, afgelopen maanden. Ook actief in de lustrumcommissie.

Ciske – Heren 2
De opleider van onze scheidsrechters, de drijvende kracht achter het invallen van heren 1, 2 en 3 bij elkaar, promoter van meer mannen op midden, communiceert in meerdere talen en heeft stiekem een heel groen hart.

Share This