Een digitaal podium
Armixtos is een gezonde vereniging, dankzij de onvoorwaardelijke inzet van een flink aantal vrijwilligers. Er zijn altijd mensen die net dat stapje harder zetten. Of bijspringen in een periode dat het nodig is. Waardoor gezellig en groen volleyballen vanzelfsprekend blijft. [English will follow soon]
Zonder deze vrijwilligers zijn we nergens, we zijn ze erg dankbaar. En soms wil je dat wat extra tonen. Dus roepen we per kwartaal een klein waarderingsmoment in het leven. Een podium met op dit moment uitzonderlijk fraaie vrijwilligers, door het bestuur in de spreekwoordelijke zon gezet.

Frans Joseph Armixtos Volleyball defenseWinnaar Q2-22: Frans Joseph  – Heren 3
Zeg je FJ, denk je een van deze dingen: beachvolleybal, trainer of ‘in ’t potje’. Als coach, trainer, in ’t zand of op de zaal heeft hij velerlei Armixtos-activiteiten georganiseerd en – al is dat niet helemaal in dit seizoen – dankzij zijn inzet konden we volle bak beachvolleyballen tijdens de lockdowns van vorige seizoenen.

 


Vrijwilliger van Q1-22 Iris Armixtos Volleybal

Winnaar Q1-22: Iris D – Dames 2

Niet alleen is Iris al jaren fanatiek TC-lid voor de eerste twee Armixtos herenteams en captain van het mondige Dames 2, ook biedt ze ’n luisterend oor aan twijfelende trainers, besluiteloze bestuursleden en verloren volleybalteams. Bonuskudo’s: als je goed kijkt op een speeldonderdag of -zaterdag, zie je haar met hetzelfde plezier ’n Armixtosteam coachen.

Armixtos vrijwilliger Winnaar Volleybal Steun groenWinnaar Q4-21: Paula – Dames 8

ls stuwende kracht van de materiaalcommissie heeft ze de afgelopen weken heel erg veel werk verzet, ih bijzonder voor de wedstrijdshirts. Dankzij haar krijgt élke vrijwilliger binnenkort een cadeautje. Ze is een grote steun voor het bestuur, in het bijzonder voor de penningmeester.


PRIJZEN voor de PUBLIEKSFAVORIET
Rauw Brouwers Armixtos Volleybal Amsterdam Rauw Brouwers – de eigenzinnige, ongefilterde bierbrouwer op de NDSM-werf, wil de publieksfavoriet belonen met een prijzenpakketje. Hun heerlijke biertjes Stekeblond en prijzenwinnend NEIPAard hebben niet geheel toevallig de welbekende Armixtoskleuren! En jij bepaalt wie de vier biertjes, samen met een origineel glas, wint.
Share This