Wie stonden er in 2021-2022 in het zonnetje?

Armixtos is een gezonde vereniging, dankzij de onvoorwaardelijke inzet van een flink aantal vrijwilligers. Er zijn altijd mensen die net dat stapje harder zetten. Deze mensen verdienden in 2021-2022 extra shine.

[Armixtos is a healthy club, thanks to the effort of a lot of volunteers. In season 2021-2022 these were the podium places per quarter, the winner of the votes from the members get some extra shine. ]

Frans Joseph Armixtos Volleyball defenseWinnaar Q2-22: Frans Joseph  – Heren 3
Zeg je FJ, denk je een van deze dingen: beachvolleybal, trainer of ‘in ’t potje’. Als coach, trainer, in ’t zand of op de zaal heeft hij velerlei Armixtos-activiteiten georganiseerd en – al is dat niet helemaal in dit seizoen – dankzij zijn inzet konden we volle bak beachvolleyballen tijdens de lockdowns van vorige seizoenen.

Andere vrijwilligers die dit kwartaal op het digitale podium stonden te shinen: 
Irene – D9, vooral voor haar inzet in parkcommissie, bij elk te organiseren toernooi en meer.
Luke – D1, vooral voor haar rol als scheidsrechterscoördinator en het harde werken om D1 naar de topdivisie te krijgen samen met Denise en Masu (en anderen van D1).


Vrijwilliger van Q1-22 Iris Armixtos Volleybal

Winnaar Q1-22: Iris D – Dames 2

Niet alleen is Iris al jaren fanatiek TC-lid voor de eerste twee Armixtos herenteams en captain van het mondige Dames 2, ook biedt ze ’n luisterend oor aan twijfelende trainers, besluiteloze bestuursleden en verloren volleybalteams. Bonuskudo’s: als je goed kijkt op een speeldonderdag of -zaterdag, zie je haar met hetzelfde plezier ’n Armixtosteam coachen.

Andere vrijwilligers die dit kwartaal op het digitale podium stonden te shinen: 
Tryntje – D4, al jaren regiescheidsrechter en betrokken lid, maar nu ook VCP! (Wat? Lees het hier!)
Anne & Berend – D2, H4 Dit is toch iets geniaals: ons eigen lustrumlied, geschreven door deze twee heerlijke Armixtossers! Speakers aan en gaaahahaaaa….  


Armixtos vrijwilliger Winnaar Volleybal Steun groenWinnaar Q4-21: Paula – Dames 8

ls stuwende kracht van de materiaalcommissie heeft ze de afgelopen weken heel erg veel werk verzet, ih bijzonder voor de wedstrijdshirts. Dankzij haar krijgt élke vrijwilliger binnenkort een cadeautje. Ze is een grote steun voor het bestuur, in het bijzonder voor de penningmeester.

Andere vrijwilligers die dit kwartaal op het digitale podium stonden te shinen: 
Tess – D8, onze wedstrijdsecretaris, lid van de kascommissie en favoriet aanspreekpunt in crisissituaties.
Ciske – H2, verenigingsexpert, bloedfanatiek om te zorgen dat toch zoveel mogelijk heren blijven aangesloten bij Armixtos
Mikis – H3, Naast zijn bereidheid tot invallen in elk team waar dat mag, was hij een zeer behulpzame deurwaarden in Amstelveen tijdens het trainen in de vervangende zaal.


Wat waren de PRIJZEN voor de PUBLIEKSFAVORIET? 
Rauw Brouwers Armixtos Volleybal Amsterdam Rauw Brouwers – de eigenzinnige, ongefilterde bierbrouwer op de NDSM-werf, heeft in 2021-2022 de publieksfavoriet beloond met een prijzenpakketje. Hun heerlijke biertjes Stekeblond en prijzenwinnend NEIPAard hebben niet geheel toevallig de welbekende Armixtoskleuren! En onze leden hebben per kwartaal bepaald wie de vier biertjes, samen met een origineel glas, mee naar huis mochten nemen.