Een digitaal podium
Armixtos is een gezonde vereniging, dankzij de onvoorwaardelijke inzet van een flink aantal vrijwilligers. Er zijn altijd mensen die net dat stapje harder zetten. Of bijspringen in een periode dat het nodig is. Waardoor gezellig en groen volleyballen vanzelfsprekend blijft. [English will follow soon]

 

Zonder deze vrijwilligers zijn we nergens, we zijn ze erg dankbaar. En soms wil je dat wat extra tonen. Dus roepen we per kwartaal een klein waarderingsmoment in het leven. Een podium met op dit moment uitzonderlijk fraaie vrijwilligers, door het bestuur in de spreekwoordelijke zon gezet.

 

GENOMINEERDEN Q2-22 
  • Irene H – Dames 9  Al jaren fanatiek binnen en buiten het veld. De parkcommissie kent geen geheimen voor haar, het Retrotoernooi was een doorslaand succes en bij bijna elke activiteit of commissie mogen andere vrijwilligers op haar steun en inzet rekenen. Ook een speciale vermelding voor haar beruchte onderhandse service  – al heeft dat niets met vrijwilligerswerk te maken.
  • Frans Joseph – Heren 3  Zeg je FJ, denk je een van deze dingen: beachvolleybal, trainer of ‘in ’t potje’. Als coach, trainer, in ’t zand of op de zaal heeft hij velerlei Armixtos-activiteiten georganiseerd en – al is dat niet helemaal in dit seizoen – dankzij zijn inzet konden we volle bak beachvolleyballen tijdens de lockdowns van vorige seizoenen.
  • Luke Schut – Dames 1  Pas vers bij Armixtos, maar dat hield Luke niet tegen. Ze sprong meteen in het gat dat Laura achterliet toen ze stopte als scheidsrechtercoördinator en in ’t bestuur ging. Naast alle inhaal- en uitgestelde wedstrijden is ze ook actief in de werkgroep Dames 1, waarbij Dames 1 hard werkt aan een plan voor toetreding tot de topdivisie. Filmpje met update gemist? Vraag deze op bij Luke!
Stemmen kan tot zondag 12 juni via onderstaand formulier! 

Shine voor vrijwilliger

Wie verdient die extra shine?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Iemand nomineren? Dat kan door je suggestie te sturen naar secretaris@armixtos.nl.

Vrijwilliger van Q1-22 Iris Armixtos VolleybalWinnaar Q1-22: Iris D – Dames 2

Niet alleen is Iris al jaren fanatiek TC-lid voor de eerste twee Armixtos herenteams en captain van het mondige Dames 2, ook biedt ze ’n luisterend oor aan twijfelende trainers, besluiteloze bestuursleden en verloren volleybalteams. Bonuskudo’s: als je goed kijkt op een speeldonderdag of -zaterdag, zie je haar met hetzelfde plezier ’n Armixtosteam coachen.

Armixtos vrijwilliger Winnaar Volleybal Steun groenWinnaar Q4-21: Paula – Dames 8
Als stuwende kracht van de materiaalcommissie heeft ze de afgelopen weken heel erg veel werk verzet, ih bijzonder voor de wedstrijdshirts. Dankzij haar krijgt élke vrijwilliger binnenkort een cadeautje. Ze is een grote steun voor het bestuur, in het bijzonder voor de penningmeester.


PRIJZEN voor de PUBLIEKSFAVORIET
Rauw Brouwers Armixtos Volleybal Amsterdam Rauw Brouwers – de eigenzinnige, ongefilterde bierbrouwer op de NDSM-werf, wil de publieksfavoriet belonen met een prijzenpakketje. Hun heerlijke biertjes Stekeblond en prijzenwinnend NEIPAard hebben niet geheel toevallig de welbekende Armixtoskleuren! En jij bepaalt wie de vier biertjes, samen met een origineel glas, wint.
Iemand nomineren? Dat kan door je suggestie te sturen naar secretaris@armixtos.nl.
Share This