Via dit mailadres ontvingen we een wedstrijdverslag van de heren van het vierde! Ga lekker zitten, lees en ontspan. Of scrol meteen door naar onder, zodat je ontdekt wat ze stiekem hopen…

Ook al was een seizoen waarin een aantal wedstrijden zijn verzet of helemaal niet door gingen was het vooral het seizoen dat we weer mochten spelen! Zaterdag 21 mei was de laatste competitie dag, een dag dat vooral wedstrijden werden ingehaald en op die dag stond er ook maar één Armixtos team ingepland. Het was aan H4 om het op te nemen tegen US H6 op de Amstelcampus. English version

Daar aangekomen stond er maar één veld opgebouwd, één veld op centercourt! Als je op een veld speelt waar normaal gesproken een Topdivisie team speelt verwacht je ook meteen wisselbordjes, ballenrollers en een tweede scheidsrechter.. Maar dat zijn misschien een beetje te veel verwachtingen.. Het enige wat er van het US Topdivisie team aanwezig was, was de libero, maar wel een libero die aan de kant van Armixtos H4 stond!

Dus gingen we aan de slag om nog die laatste wedstrijd voor Armixtos te winnen! Aan het begin was het nog vooral wennen aan de witte lijnen en een dak die lager was dan we gewend zijn. Maar gelukkig was dit ook zo voor het thuis team en al snel hadden we de spirit te pakken en stonden we 8-1 voor! Daarna kwamen de mannen van US wel meer in hun spel en konden ze ook punten pakken maar echt spannend werd het niet en hadden we de eerste set met 25-15 gewonnen.

In de tweede set ging het door zoals de eerste geëindigd was, iedereen ging voor elke bal en maakte mooie punten, maar dat deed US ook. Maar door het goede blok van de middens Fabien en Jelte konden we ook die set naar ons toe trekken, uiteindelijk werd het 25-22.

In de 3e set werd het wel spannender en stond US ook nog zelf even voor met vier punten. Maar door het supporten van Marscha en de laatste beetje energie van Henk konden we ook deze set winnen met 25-23!

Henk was helemaal uitgeteld en liet de 4e en laatste set aan zich voorbij gaan en Jorn mocht het van hem overnemen. Vooral de tegenstander was hierdoor een beetje van slag en al snel stonden we 7-0 voor! Na een dipje in het midden van de set waarna US weer heel dichtbij was gekomen konden we de laatste paar punten met een eindsprint afsluiten en sloeg David, met 24-21 op het scorebord, het laatste puntje van het seizoen binnen de lijnen!

Wil je volgend seizoen ook met dit gezellige team meespelen, dat kan! Dit seizoen trainen we nog op 23 en 30 mei om 19.00h en 31 mei om 21.00h. Kom gerust langs of laat je gegevens achter! Na een zomerstop waarin we ook in het park of op de beachvelden te vinden zijn zullen we vanaf eind augustus de trainingen weer oppakken.