Val je onder de beschrijving ‘heren’ van de nevobo en altijd al nieuwsgierig geweest naar dat groene, Amsterdamse volleybalgevoel? Of niet, maar ben je dat nu? Mooi! Op dinsdag 29 maart organiseren we de eerste heren-instuiftraining van aankomend seizoen. Zowel huidige leden als geïnteresseerde volleyballers zijn welkom. De heren van Armixtos laten je namelijk graag zien hoe leuk het kan zijn om in ’t groen te spelen!       English version

Tussen 21:00 en 23:00 in Sportcentrum de Pijp (de linkerzaal) zullen we op meerdere velden – vanwege verschillende niveaus – een training verzorgen. Tijdens de training kan het zijn dat er wat gewisseld wordt van indeling en samenstelling, om te zorgen voor een volledig mogelijk beeld.

Al Armixtos-lid en geïnteresseerd of meer weten? Vraag het Lindsay of Manôu. Voor de volledigheid: deze instuiftraining is aanvullend op de normale gang van zaken aan het eind van het jaar en rondom de overige meetrainregels en -mogelijkheden. 

De trainers van de herenteams – en wat verrassende assistenten – zullen de training verzorgen. Binnenkort meer info! Iris en Lianne, de TC-leden die over de herenteams gaan, zijn ook aanwezig. Gezellig!
Voor- en achteraf is Sportcafé de Pijp geopend en kun je op de tribune alvast spieken bij de trainingen van de dames die tussen 19.00-21.00u trainen.

Het is vrijblijvend, we hopen echter wel dat je je netjes afmeld als je toch niet kan komen. Ben je geïnteresseerd, kun je daarna bij een team van jouw niveau gratis drie keer meetrainen. Daarna kun je besluiten of je bij Armixtos wil komen spelen als competitielid, als meetrainend lid of als recreant. Alvast meer weten van de vereniging? Kijk hier of stel je vraag aan de secretaris. Meer weten over deze instuiftraining? Mail de trainers van de herenteams via communicatie@armixtos.nl.