Heren 4, ons vlaggenschip aan de herenkant, kan ook echt alles. (Bijna) alle leden hebben een of meer vrijwilligerstaken. Alle leden houden van lawaai maken. Alle leden zijn dol op volleybal én houden van groen. Wat wil je nog meer? Oh, ze hebben zelfs WEDEROM gewonnen met minder punten én ene heerlijk filmpje + verslag aangeleverd. Show them some looove!


“Nadat Armixtos Heren 4 de eerste wedstrijd na de lockdown met 17 punten minder toch een vijfsetter wist te winnen van US wilden we het deze keer minder spannend maken. Hoe kan je dat het beste doen? Beginnen met winnen van de eerste set was het motto!

Zo gezegd, zo gedaan.. en het was ook echt zo gedaan! Maar dan wel door de mannen van VVA ☹ De eerste set hadden we keihard verloren met 13-25 dus moesten we het roer drastisch omgooien. De drie bankzitters gingen het veld in en de mannen die het hardst konden zingen moesten aan de kant staan. Door al dat zingen leek het net alsof we met 9 man in het veld stonden en aan het eind van de tweede set was dat ook op het scorebord te zien! Nadat de eerste set ruim verloren was konden we de tweede set ombuigen in een 25-16 winst 😊 het idee was om dit goede gevoel in de derde set vast te houden en met 25-23 was dat ook in zekere zin gelukt!

In de vierde set hadden we de opstelling een beetje aangepast zodat de twee middens ook even rust kunnen krijgen. Aan het begin liep het wat stroef en stonden we al snel vijf punten achter maar na verloop van tijd konden we weer op gelijke hoogte komen. Maar na een goede service serie van een van de spelers van VVA konden we er niet meer uithalen dan 23 punten.. dus op naar de vijfde set! Maar de verslagenheid van de vierde set zat er bij iedereen nog in en we kwamen niet echt lekker in ons spel.. toen we van kant wisselde stonden we 8-3 achter en zag het er somber uit. Maar bij het wisselen van kant ontdekte we ook waar we onze energie achter gelaten hadden! Met een goede service en een lekkere aanval konden we de druk er weer op zetten en konden we deze set met 15-13 winnen! Zo heeft Heren 4 voor de 2e keer op rij minder gescoord, weliswaar 1 punt, maar toch de wedstrijd gewonnen!