Ben of ken jij die enthousiaste Armixtosser die de club weer een stapje verder gaat brengen? 

Na meerdere jaren trouwe dienst nemen we binnenkort afscheid van een aantal van de huidige Armixtos-bestuursleden. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste Armixtossers die onderdeel zouden willen worden van het bestuur. De volgende vacatures staan open:

Voorzitter: durf jij de nieuwe eindverantwoordelijke van onze mooie vereniging te worden, zowel intern als extern? Ben je goed in het overzicht bewaken, zorgen dat alle bestuursleden hun taken uitvoeren en een echte verbinder? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bestuurslid communicatie & pr: je verzorgt de communicatie-uitingen van de vereniging en coördineert verschillende commissies. Ben jij de communicatieve creatieveling die de vereniging op de hoogte en in verbinding houdt, en Armixtos op de kaart kan (blijven) zetten? Dan horen we graag van jou!

Lijkt het je leuk om iets voor de vereniging te betekenen, maar hoor je graag eerst wat meer over wat de bestuursfuncties inhouden? Neem dan contact op via info@armixtos.nl of vraag het een van de bestuursleden in de sporthal.
Wie zit er in het bestuur