Bijna 150 leden en oud-leden bezochten op zaterdag 27 september 2022 het 50 jarig lustrumfeest van Armixtos in Club Atelier. Vooral de grote opkomst van oud-leden uit verschillende decennia was superleuk. Bekijk de aftermovie hieronder!

Zo waren er meerdere leden die de fusie van Armada en Aristos tot Armixtos nog hebben meegemaakt, maar ook bijna het hele damesteam dat rond het jaar 2000 in de eerste divisie speelde. Ook latere generaties en de huidige Armixtossers waren goed vertegenwoordigd op het feest.

Voorzitter Nienke schetste een beeld van de ontwikkeling van de club en concludeerde dat Armixtos nog steeds de leukste club van de regio Amsterdam is. Verder zette zij vier nieuwe ereleden van Armixtos in het zonnetje: Frans-Joseph, Henk, Jeantine en Martin. Daarna barstte het feest los tot in de kleine uurtjes. Daarbij had de opgestelde photobooth een grote aantrekkingskracht op de feestvierders.

Alle deelnemers met een ticket hebben een link ontvangen naar de WeTransfer met alle foto’s. Vanwege een ontbrekende WiFi-verbinding konden bestanden niet via e-mail verstuurd worden. Mis je foto’s? Mail lustrumfoto@armixtos.nl.


Aftermovie (klik als hieronder niets te zien is)


De gehuldigde nieuwe ereleden

Ereleden Armixtos Nieuw huldiging

Alles over het lustrumjaar vind je via de buttonARmxitos Lustrum vijftig jaar jubileum logo