Speciaal voor ons heeft erelid Tom van Kuijk een unieke, groengouden redactie samengesteld om eenmalig het roemruchte blad Time-Out terug te brengen! Deze exclusieve Gouden Time-Out wordt voor en door (ex-) Armixtossers ontwikkeld. Lees hieronder wat Tom ons vertelt én wil vragen. Of lees een editie uit 1992, kijk alvast een wedstrijd van Heren 1 terug uit 2008… en stuur foto’s in van je eigen historie
[ English will follow soon… ]


“Hallo Armixtossers!!
Als onderdeel van het lustrumjaar willen we foto’s en verhalen verzamelen. Deze publiceren we op de website en nemen we op in De Gouden Time-Out, een bundeling van de leukste en meest interessante artikelen uit de 50-jarige geschiedenis van Armixtos. Lees het eerste verhaal hier

Jullie hebben vast wel wat foto’s en bijbehorende verhalen die je met de rest van de club wilt delen. Bijvoorbeeld over een toernooi of een wedstrijd, misschien wel een heel seizoen of een uitje dat je met je team hebt gehad. Heb je een idee en denk je nog na over de vorm? Geen probleem, dan kijken we samen naar de invulling.  En het hoeft niet allemaal uit de oude doos te zijn, recentere onderwerpen zijn zeker ook welkom.

In de Gouden Time-Out worden artikelen of delen daarvan uit het grote archief aan Time-Outs, dat vele jaren het clubblad was, opgenomen. Dat kan gaan over de mensen die vroeger lid waren van Armixtos, hoe de vereniging is ontstaan, hoe volleybal werd beleefd en hoe we met zijn allen een club waren. Heb jij nog een verhaal waarvan je denkt dat het leuk is om op te nemen? Of tips over een bepaald onderwerp om uit te diepen of iemand om te interviewen? Laat het dan weten. Dit maakt de Gouden Time-Out nog leuker om te lezen.

Op de website komt een plek waar we foto’s laten zien met een korte beschrijving, eventueel met een link naar een pagina met meer tekst en meer foto’s over hetzelfde onderwerp. Het resultaat zal iets meer visueel en recent zijn dan wat er in de Gouden Time-Out wordt opgenomen.” 

Al je verhalen, foto’s, vragen en opmerkingen kun je kwijt op lustrumfoto@armixtos.nl. 

Cover TimeOut 1992 Armixtos Volleybal

Armixtos Heren 2016

Armixtos Volleybal Dames 2018

 


Armixtos Volleybal Gouden Bal
Terug naar het Lustrum overzicht