Rond 30 mei zal elk Armixtoslid van onze secretaris een mailtje ontvangen: alle beleidsstukken mét die gewilde uitnodiging voor de digitale Algemene Ledenvergadering, ofwel: ALV.      *insert spannend muziekje*

Dinsdagavond 15 juni 2021 is het zo ver: hét moment waarop we beslissen of het afgelopen jaar naar behoren is verlopen en waar we vooruitkijken naar het jaar dat komen gaat. Wat gaan we doen? En hoe gaan we dat doen? Want een raar jaar was het – alweer. Door de maatregelen hebben we amper kunnen spelen in de zaal.

De beachcompetitie is in afgeslankte vorm net goed op gang aan het komen, terwijl de parkvolleybalsessies nog niet mogen plaats vinden. Toch maken we er samen het beste van! Dankzij één van onze sponsoren wordt er binnenkort een mooi evenement georganiseerd. Om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten, is dat vooral voor hen iets om in de gaten te houden.

Lees hier binnenkort een samenvatting van het beleidsplan en de richtlijnen van de TC.
Meer weten over Armixtos als vereniging? Kijk rond op de website of neem contact met ons op.

ps. Wist je dat het bestuur een vrij nieuwe samenstelling heeft? Er is altijd plek voor je, mocht je dit gezellige clubje mensen willen ondersteunen. Vele handen maken licht werk, dus zie je jezelf liever tussen de teams en samenstellingen werken? Dat kan, ook in deeltijd. Met de stap vooruit heeft ook de TC plek voor geïnteresseerden.