Wanneer is dat feestje? 

De Armixtoscommissies die houden van een goed feestje, zijn achter de schermen druk bezig met allerhande voorbereidingen. Misschien dat er binnenkort een mailtje met wat korte vragen voorbij komt, om een aantal dingen te verhelderen. Waar worden Armixtossers blij van? Wat bindt ze, naast het groen en oranje op de nieuwe wedstrijdshirts? In ieder geval zijn er wat data die je in de agenda kunt vastpinnen.

 English version

 • Zaterdag 18 december 2021: Na het knallenede afscheid van de vorige feestcommissie (lees hier meer) heeft de nieuwe commissie meteen een ..missie! Want kerst vier je samen. En samen, dat is een van de kernwoorden van Armixtos. Dus, blok die agenda op zaterdagavond 18 december, meer hoor je snel!

  NB: toegang tot elke cafe-/horecagelegenheid (als je wilt zitten) alleen mogelijk op vertoon van een geldige QR-code van een vaccinatiebewijs of van een positieve test van minder dan zes maanden geleden. Uiteraard gaan we er vanuit dat iedereen met klachten thuisblijft en de regels van het RIVM volgt. Lees hier meer over de maatregelen. 

 • Dinsdag 4 januari 2022
  Mixtoernooi
  x Nieuwjaarsborrel x Kick-off 50 jr Armixtos
  (Yep, we werken nog aan een goede titel. Wil je helpen met het mixtoernooi? Mail Irene. Wil je helpen met de feestcommissie? Mail Ozlem. )

 • Zaterdag 22 januari 2022
  Een prachtig groengetinte dag, waarop bijna alle Armixtosteams thuisspelen in Sportcentrum de Pijp en er misschien wel een jaloersmakend feestje is… zet dus maar ’n kruisje in de agenda, voor de avond en nacht.
 • Zaterdag 2 april 2022
  Voor velen al bijna de laatste competitiedag! Ook vandaag spelen bijna alle Armixtosteams thuis in Sportcentrum de Pijp. Dus reserveer ook vast deze avond in je agenda…
 • Zaterdag 23 april 2022
  Het De PijpToernooi, met feestje. KVA en Armixtos vieren namelijk beiden hun lustrumjaar. Armixtos bestaat in 2022 natuurlijk 50 jaar, KVA viert dit seizoen al hun 70-jarig bestaan (GEFELICITEERD).
 • Mei 2022:
  Start Beach- en Parkseizoen Lustrumstyle
 • Augustus/September 2022:
  Einde Beach- en Parkseizoen Lustrumstyle & start seizoen x inlooptraining x clinics Lustrumstyle
 • November 2022:
  Lustrum Eindfeest

En waar heb jij behoefte aan? Wat wil je vieren? Weet je nog leuke anekdotes? Heb je nog intrigerend beeldmateriaal? Mooi! Die mogen naar lustrumfoto@armixtos.nl

Weet jij hoe we ’t beste de buurt kunnen betrekken? Of zichtbaarheid online kunnen creëren? Heb jij juist een goede tip, iemand in je netwerk die ons kan helpen? Laat het weten via het contactformulier.

Het bestuur ondersteunt de uitbater van de (horeca)locatie volledig in zijn of haar gestelde wensen en eisen aan de bezoekers omtrent maatregelen vanuit de overheid. Let erop dat elke sporthal en/of sportcafé ook een eigen set regels kan hebben. We vragen alle leden van Armixtos deze te respecteren en op te volgen, mocht je de locatie graag willen bezoeken. Voor vragen of opmerkingen kun je ons bellen, appen of stuur een mailtje naar info@armixtos.nl 

Share This