Wanneer is dat feestje?                                  English version

De Armixtoscommissies die houden van een goed feestje, zijn achter de schermen druk bezig met allerhande voorbereidingen. Misschien dat er binnenkort een mailtje met wat korte vragen voorbij komt, om een aantal dingen te verhelderen. Waar worden Armixtossers blij van? Wat bindt ze, naast het groen en oranje op de nieuwe wedstrijdshirts?

In ieder geval zijn er wat data die je in de agenda kunt vastpinnen.

 • Zaterdag 9 oktober 2021: Feest
  Home Game-day wordt ’t niet meer, maar de feestcommissie werkt hard aan een alternatief avondprogramma.
 • Dinsdag 4 januari 2022
  Mixtoernooi x Nieuwjaarsborrel x Kick-off 50 jr Armixtos
  (Yep, we werken nog aan een goede titel)
 • Zaterdag 22 januari 2022
  Een hoopvolle dag, waarop bijna alle Armixtosteams thuisspelen in Sportcentrum de Pijp en er misschien wel een jaloersmakend feestje is… zet dus maar ’n kruisje in de agenda, voor de avond en nacht.
 • Zaterdag 2 april 2022
  Voor velen al bijna de laatste competitiedag! Ook vandaag spelen bijna alle Armixtosteams thuis in Sportcentrum de Pijp. Dus reserveer ook vast deze avond in je agenda…
 • Zaterdag 23 april 2022
  Het De PijpToernooi, met feestje. KVA en Armixtos vieren namelijk beiden hun lustrumjaar. Armixtos bestaat in 2022 natuurlijk 50 jaar, KVA viert dit seizoen al hun 70-jarig bestaan (GEFELICITEERD).
 • Mei 2022:
  Start Beach- en Parkseizoen Lustrumstyle
 • Augustus/September 2022:
  Einde Beach- en Parkseizoen Lustrumstyle & start seizoen x inlooptraining x clinics Lustrumstyle
 • November 2022:
  Lustrum Eindfeest

En waar heb jij behoefte aan? Wat wil je vieren? Weet je nog leuke anekdotes? Heb je nog intrigerend beeldmateriaal? Mooi! Die mogen naar lustrumfoto@armixtos.nl

Weet jij hoe we ’t beste de buurt kunnen betrekken? Of zichtbaarheid online kunnen creëren? Heb jij juist een goede tip, iemand in je netwerk die ons kan helpen? Laat het weten via het contactformulier.

Share This