Nog plek voor de bierproeverij
Een zomerse donderdagavond in augustus, zitten op deze plek op de NDSM-werf, samen met andere Armixtossers en origineel, vers gebrouwen bier: er zijn nog plaatsen!
  • Donderdagavond 19 augustus 20:00-22:00 (inloop vanaf 19:30, naborrelen ook mogelijk)
  • Donderdagavond 26 augustus 20:00-22:00 (inloop vanaf 19:30, naborrelen ook mogelijk)

Rauw Brouwers heeft speciaal voor Armixtosleden twee bierproeverij-avonden georganiseerd. Ontdek in twee uur de bieren, het brouwproces en de passie van deze brouwers terwijl we ter plaatse zien hoe dat in zijn werk gaat. Na afloop blijven hangen kan eveneens, ook kun je zelf de goed smakende bieren inslaan om mee te nemen.


Aanmelden
Nog niet aangemeld via de nieuwsbrief? Mail naar info@armixtos.nl en geef je voorkeursdatum op! Je kan ook een +1 aanmelden, kosten zijn €17,50 per persoon.
Ben je vrijwilliger? Dan betaalt het bestuur 50% van de prijs! 

NB: Betaling vindt pas plaats als een avond definitief door kan gaan. Er is plek voor minimaal 10 en maximaal 30 leden. Er kan onderling voldoende afstand worden gewaarborgd en de locatie bevindt zich in de buitenlucht.


Achter de sponsor 
De mannen van Rauw Brouwers zijn echte volleybalfans. Ze houden van de sfeer, snappen de regels steeds beter en het schijnt dat één van hen in het verleden wel wat killblocks heeft gemaakt. Maar hun liefde voor bier ging verder dan de derde helft.
rauw brouwers logo
Ze zijn een eigen, Amsterdamse brouwerij gestart. In de keuken van een van de speelsters van Armixtos, maar dat terzijde. Inmiddels hebben de heren aan de weg getimmerd met eigen locatie op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Ze zijn altijd volleybalfan gebleven en hebben een zwak voor het groen van Armixtos. Het schijnt dat hun prijswinnende NEIPA daarom groen van kleur is. Meer info op rauwbrouwers.nl
Share This