Als Armixtos Dames 1 zijn we volgend seizoen een niveau hoger ingedeeld, in de Topdivisie dus. We zijn daar als team enorm blij mee en trots op: de Topdivisie is het op één na hoogste niveau van Nederland en geeft ons individueel en als team veel kansen om te leren en te groeien.

De voorbereidingen voor deze stap zijn eerder in gang gezet in de ‘werkgroep D1’ waarin wij als dames-1 samen met het bestuur gekeken hebben naar de mogelijkheden. Naast het sportieve element zijn er ook allerlei organisatorische en financiële aspecten, voor zowel het team als voor de vereniging. Daarom staat het uitkomen van Dames-1 ook op de agenda van de ALV van 14 juni.

Voor nu willen we jullie graag meenemen in de laatste ontwikkelingen rond het team, wat het gaat brengen voor Armixtos en hoe jullie als leden ons een handje kunnen helpen.

Video van enkele weken in de aanloop naar de Topdivisie

Wat betekent spelen in de Topdivisie?
Topdivisie spelen is uiteraard een hele mooie sportieve promotie, maar brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo zijn er onder andere eisen wat betreft de ruimte rond het speelveld, zijn er ballenkinderen gewenst en een dj voor bij de wedstrijden. Overigens is voor sommige zaken wel dispensatie te krijgen bij de Nevobo. Tegelijkertijd willen we het echter ook alles zo goed mogelijk invullen. Uiteraard kosten deze zaken geld. We zijn daarom op zoek naar sponsoren. Deze zomer betekent voor ons echt de handen uit de mouwen, want er is werk aan de winkel!

Ondanks al die uitdagingen, is de stap naar de Topdivisie zo bijzonder dat we dit als team echt graag waar willen maken. We beseffen maar al te goed dat we dat niet alleen kunnen en dat we jullie hulp soms nodig hebben. Misschien dat je ons nu nog niet kent, zoveel hebben we elkaar niet gezien in corona-tijd, maar laten we daar het komende seizoen verandering in brengen. We willen sowieso graag wat terugdoen naar de vereniging. Zonder Armixtos was deze stap voor velen van ons niet mogelijk.

Wat kan jij doen?
Vele handen maken licht werk. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar support, tips en sponsoren (scrol naar beneden). Tijdens het seizoen zullen we hulp nodig hebben op veel andere vlakken, zoals:

  • Opbouwen en afbreken van het wedstrijdveld
  • Begeleiden van ballenkinderen
  • DJ’en tijdens de wedstrijden

Als je af en toe bij de thuiswedstrijd kan of wil helpen, zou dat geweldig zijn. Daar zijn we al enorm mee geholpen! Meer weten, een goed idee of een tip? Stuur een email naar Masu (riddermasu@hotmail.com). Dank jullie wel voor jullie reactie.

Wat betekent dit voor de leden van Armixtos ?
Uiteraard heeft het uitkomen in de Topdivisie een (nog) grotere uitstraling op de club dan de eerste divisie dat heeft. Meer mensen gaan de vereniging kennen, ontdekken hierdoor meer volleybalmogelijkheden in Amsterdam en zullen – ook op andere niveaus – eerder hun weg naar Sportcentrum de Pijp vinden. Dat helpt om een vitale, sterke vereniging te blijven, mét eigen karakter.

Uiteraard willen we graag als Dames-1 ook direct bijdragen aan de vereniging. Helaas blijft dat enigszins beperkt, we trainen al twee keer in week, spelen vaak verre uitwedstrijden en in organisatie valt ook veel te doen. Mogelijke opties zijn het (incidenteel) geven van trainingen, invallen als coach, een demonstratietraining of het geven van specifieke clinics voor bijvoorbeeld blokkering, spelverdeling, tactisch serveren enz. En als jullie zelf ideeën hebben hoe we jullie kunnen helpen, laat het ons dan zeker weten. Onderaan dit bericht zijn onze contactgegevens te vinden.

Sponsoring
Op dit moment heeft Armixtos Dames-1 drie sponsoren:

  • S & T als naam/shirt- sponsor
  • Hagemeijer vloeren als shirt-sponsor
  • Toewan – grafische communicatie als sponsor van de inspeelshirts

We zijn dus op zoek naar een aanzienlijke uitbreiding van ons sponsorbestand. Hoe dan?

  • Een gift of een gift in ruil voor een clinic/ workshop/ …
  • Borden/ spandoeken in de zaal bij de wedstrijden
  • Logo op kleding zoals shirts, trainingspakken en tassen
  • Vermelding op onze social communicatie, Armixtos-website en overige communicatie

Dit zijn enkele voorbeelden, maar sponsoring is maatwerk. We gaan graag met elke potentiële sponsor in gesprek. Bedrijven kunnen contact opnemen via sponsor@armixtos.nl

Als je ideeën hebt voor mogelijke sponsoren of met ons wel meedenken, heel graag! Bijna altijd komen sponsoren bij een club voort uit persoonlijke contacten of betrokkenheid. We hebben jullie hulp dus hard nodig. Laat het ons weten via sponsor@armixtos.nl

Verder kan je ook zelf ons financieel steunen door vriend te worden van Armixtos Dames 1. Het kost je 1 euro per wedstrijd, voor een heel seizoen dus 22 euro. Velen zijn je al voorgegaan. Aanmelden kan door een email te sturen naar vrienden.van.armixtos@gmail.com  

Wie zijn wij?
Vanuit Armixtos Dames-1 zijn wij – Denise Baas, Luke Schut & Masu de Ridder – de kartrekkers om het uitkomen in de Topdivisie tot realiteit te maken. We onderhouden contact met bestuur via de werkgroep, nemen initiatieven om invulling te geven aan alle nog te regelen zaken nu én straks in de voorbereiding en uitvoering van het seizoen. Denk aan de organisatie rondom wedstrijden, de zaalruimte afstemmen met de gemeente, sponsoring, communicatie. Je kunt ons dus echt alles vragen.

Wil je helpen of heb je goede tips of ideeën, stuur een email naar Masu (riddermasu@hotmail.com), stuur ons een berichtje via social media (zie www.armixtos.nl/project/dames-1/ ),  of schiet ons even aan in de zaal. Alle hulp is welkom, dus we hopen op de kracht van teamsport en de goede ideeën van alle enthousiaste verenigingsleden.