Het seizoen van Armixtos D2 in de Tweede Divisie C is uitdagend. Een drastisch besluit moet nu degradatie afwenden: gezamenlijk besloten hoofdcoach Sebas de Zeeuw en de ploeg de samenwerking per direct te beëindigen.

Met weinig ervaring en wat blessureleed is het lastig opbouwen. Bij vlagen laten de speelsters heerlijk volleybal zien en de inzet en het teamgevoel zijn er. Maar het lukt Armixtos D2 te weinig het speelpatroon te doorbreken, ondanks het harde werken van de speelsters én enthousiaste invallers. Hoofdcoach Sebas probeerde op meerdere manieren de puzzel te leggen, ondersteund door maandagtrainer Sandor Rieuwers (Armixtos D1), om zoveel mogelijk punten te pakken. Helaas staat de ploeg half februari op een gedeelde laatste plaats.

Patroon doorbreken
Er moest iets drastisch gebeuren. Daarom besloten hoofdcoach en ploeg met wederzijdse instemming per direct de samenwerking te beëindigen. Op de maandagen continueert Sandor zijn trainingen en bewaakt de ontwikkeling. Met enthousiaste coach Paddy en gedreven trainer Ferry gaat het team nu vol aan de slag om die plek in de Tweede Divisie veilig te stellen.

Goudgroene tip
Gesteund door Peterson Energy Logistics, kan dit leergierige team elk extra duwtje in de rug goed gebruiken. Help jij ze mee? Wie weet ken jij nog een goedhartige sponsor? Of een volleybaltrainer die volgend seizoen een jong, gedreven en talentvol team zekerheid kan bieden in de Tweede Divisie?

Of weet je iemand die wel een keertje wil meetrainen op dit niveau? Laat het ons weten via info@armixtos.nl of sslliiiide in onze DM op Instagram: @armixtosdames2 . De beste, goudgroene tip belonen we met een leuke prijs.

En kom langs, 2 maart in De Pijp! Om 17:00u spelen we tegen concurrent USV Protos.