Materialen

Wedstrijdballen

We hebben alle tassen met wedstrijdballen weer gecontroleerd en ze liggen voor jullie klaar in de kasten. Let op: Teams die hun ballentassen tijdens het seizoen in de kasten bewaren doen dit op eigen risico! Als er wedstrijdballen uit de tas verdwijnen, dan draait het team op voor de vervangingskosten. Wedstrijdballen zijn duur, dus let goed op de tas van je team.

Trainingsballen

In de kasten liggen genoeg trainingsballen voor de trainingen. Als je om 21.00 uur traint, zorg dan dat je met z’n allen alle ballen uit de zaal haalt en opbergt na de training. Ook trainingsballen zijn niet gratis.

Armixtos Wedstrijdtenue

Als je competitie wedstrijden gaat spelen voor Armixtos heb je een wedstrijdtenue nodig. Dit tenue kun je zelf online bestellen bij onze leverancier volleybaldirect via de webshop. We raden je aan om dit zo snel mogelijk te doen, aangezien de voorraad beperkt is. 

Let op! De wedstrijdshirts vallen extreem klein. Voor de dames adviseren we 2 maten groter te bestellen dan de maat die je doorgaans hebt (als je normaal een M hebt, bestel dan een XL). Voor de heren zit er niet veel verschil in, slechts een beetje aan de kleine kant. 

Let op: Als je inlogt met je Nevobo lidmaatschapsnummer, krijg je 5% korting. Vul je bij het afrekenen de kortingscode ARMIXTOSDEAL in, dan krijg je nog eens 5% korting op het totaalbedrag. Dit geldt ook voor alle overige artikelen die je bij hen besteld.

Armixtoskleding & kortingscode

Onze leverancier voor de wedstrijdkleding, Volleybaldirect, levert ook Armixtos trainingsjacks, -broeken, hoodies, (inspeel)shirts en sporttassen. De kleding bestel je in de webshop. Als je inlogt met je Nevobo lidnummer krijg je 5% korting. Vul je bij het afrekenen de kortingscode ARMIXTOSDEAL in, dan krijg je nog eens 5% korting op het totaalbedrag. De korting geldt voor alles wat je bij Volleybaldirect bestelt.