Armixtos Dames 3 heet vanaf nu AP Support Armixtos Dames 3! Hoe zit dat? Het team wist van de regelingen die Armixtos biedt om sponsoren een plek te geven. Zo is voor een naamsponsor de voorwaarde dat de bijdrage in ieder geval voor 50% bijdraagt aan de clubkas -en daarmee de vereniging, de overige 50 % is voor de ploeg en sponsor om zelf te verdelen. Er is nog veel meer mogelijk. Tips, ideeën of gegadigden? Neem contact op met de penningmeester voor de mogelijkheden.

AP Support & Armixtos Dames 3 

AP Support biedt consultancy en detachering binnen de financiële dienstverlening. Ze geloven in de kracht van persoonlijke (talent)ontwikkeling en brengen inspiratie en innovatie voor eenieder die binnen de financiële dienstverlening actief is. We creëren een klimaat dat elk talent de ruimte geeft om zich te ontplooien. En dat herkennen we bij de dames van Armixtos dames 3, maar ook bij de rest van de vereniging. We steunen de dames graag direct, en de vereniging indirect. Om te zorgen dat ze net dat stapje extra kunnen zetten! We zijn trotse naamsponsor, in ieder geval voor dit seizoen.

Amazing People
Een klimaat waarin groots dromen mogelijk is en waarin je iets doet omdat het je iets doet. Ons team van consultants is het hart van onze organisatie, vandaar onze pay-off: We believe in Amazing People. Hiermee bedoelen wij dat wij geloven dat onze collega’s altijd een stapje extra willen zetten en zichzelf constant willen ontwikkelen.

AP Support heeft het doel om waarde te creëren voor zowel opdrachtgever als voor professioneel talent. Wij willen dit bereiken door proactief oplossingen te ontwikkelen en te implementeren, met commitment voor het resultaat. Wij bieden onze consultants al 25 jaar een carrièrefundering binnen de financiële dienstverlening door middel van vakgerichte opleidingen, soft skills-trainingen en uitdagende opdrachten. Onze opdrachtgevers zijn grote banken, kredietverstrekkers, pensioenfondsen en (zorg)verzekeraars. Meer weten? Bezoek www.apsupport.nl of klik op onderstaande foto om naar de teampagina van AP Support Armixtos Dames 3 te gaan.


Armixtos Dames 3 AP Support Sponsor naam shirt