Aanstaande zaterdag 15 april spelen de Armixtos-Ladies1 alweer hun laatste wedstrijd van hun debuutseizoen in Topdivisie. En wat voor een wedstrijd: thuis tegen kampioen Somas Activia, volgend seizoen uitkomend in de Eredivisie. Een prachtig affiche om mee af te sluiten en het team wil er dan ook graag wat speciaals van maken.

Het eerste seizoen in de Topdivisie was er één van ups en downs. Aanvoerster Denise Baas: “Zeker in het begin hadden we het moeilijk. Na zeven wedstrijden hingen we met 4 punten onderaan de ranglijst. Dat doet best wel wat met een team. Gelukkig bleef de sfeer goed en ging het daarna snel beter. We wonnen opeens drie wedstrijden achter elkaar, waarvan de laatste tegen de toenmalige nummer 2 Vocasa. In het nieuwe jaar hebben we een mooi vervolg kunnen gegeven aan deze reeks. Alleen … toen we het af moest maken tegen Orion en/of Keistad lukte dat niet. Met een prachtige 3-2 overwinning tegen de huidige nummer-2 Ledub konden we gelukkig onze plek in de Topdivisie voor volgend seizoen veilig stellen. En dan winnen we ook nog even op Paaszaterdag de uitwedstrijd tegen Vocasa. Heel trots dat we dit als team bereikt hebben”.

En nu het slotstuk, de wedstrijd tegen Somas Activia. Het eerste fluitsignaal in sporthal De Pijp zal klinken om 15.45. En …. heb je er daarna nog niet genoeg van? Schuif dan door naar de andere zaal: daar speelt om 18.00 Armixtos D2 tegen de kampioen in de derde divisie Zaanstad D2. Voor Armixtos D2 staat plaatsing voor de P/D-wedstrijden op het spel en het team heeft dus nog zicht op promotie naar de tweede divisie. Genoeg topvolleybal dus te beleven op zaterdag 15 april in Amsterdam!