Zaterdag 26 januari traden we thuis aan tegen Pegasus. We wisten dat ons een pittig potje stond te wachten, maar dat we ze zeker aan kunnen. Dat hadden we immers al bewezen met de wedstrijd in Nijmegen, die resulteerde in een 3-2 winst.

Set 1 startten we lekker met overtuigend spel en veel verdedigend werk aan de groene kant. Onze speaker Grant zwengelde het publiek wederom lekker aan en de sfeer zat er lekker in.

De daarop volgende sets wisten we het goede niveau uit set 1 alleen in vlagen te laten zien. Pegasus liep geregeld ruim uit. We wisten vaak een goede inhaalslag te maken maar dan net niet aan te haken. Ons spel werd wat voorspelbaar, met een hoge foutenlast. We lieten het spel dat we kunnen spelen weinig zien. Pegasus bleef gewoon doen wat ze goed kunnen: een hoog blok en snelle setups.

Het resulteerde in een teleurstelling: 3-1 verlies. Wij kunnen echt beter. Des te meer motivatie om volgend weekend wel te laten zien wat we waard zijn, tegen Sliedrecht. Daar hebben we absoluut nog wat goed te maken, dus Letsgo! Kom ons allemaal weer aanmoedigen in de Pijp, Hup Groen!

(bericht Armixtos D1; fotografie Eric Visch)