Na het verlies tegen Tilburg, moesten we snel de knop weer omzetten. Verliezen is niet leuk en al helemaal niet als je weet dat er meer in zit. Tijdens de trainingen werd er dan ook weer hard getraind voor de wedstrijd tegen Sliedrecht. Tijdens het bekertoernooi troffen we dit team al en wisten we wat we konden verwachten; hoge harde ballen.

In de eerste set gaat het gelijk op. De verdediging staat en Esme kan de set-ups lekker verdelen onder alle aanvalsters. Het spel loopt en we winnen de set met 25-21. In de tweede set eenzelfde spelbeeld. Echter halverwege de set maakt Sliedrecht toch een klein gaatje met de service. We blijven desondanks strijden met o.a. Tessa die een goede invalsbeurt heeft. Helaas wint Sliedrecht de set met 25-22.

In de derde set gaat het wederom gelijk op. Masu scoort alle varianten in de aanval. Touche uit, tip, hard voor langs en een geplaatste bal rechtdoor. We komen 11-10 voor maar vanaf dan gaat het mis. We komen niet door de rotatie heen en opeens staan we 11-18 achter. Sliedrecht begint vrijer te serveren en te spelen. Met wissels probeert Sandor het tij te keren, maar het mag niet baten. We maken nog maar één punt deze set; 12-25.

In de vierde set komen we helaas niet meer in een flow. We verliezen de set met 20-25. Mooie dingen laten zien, maar ook genoeg waar we deze week weer aan gaan werken. Zaterdag gaan we weer met volle moed richting Doetinchem.

Wedstrijdfoto’s via https://www.flickr.com/photos/193979382@N04/albums/72177720303709403

(verslag: Armixtos D1 / Lisa Hagemeijer; foto’s: Roger van Schie)