Zaterdag 28 januari mochten de dames van Armixtos 1 aantreden en waren ze uit op een revanche tegen Spaarnestad. In de eerste helft van de competitie werd in Haarlem met 3-1 verloren. Het voordeel van een thuiswedstrijd speelde dit keer mee dus dat beloofde veel goeds.

De eerste set werd gestart met Denise en Luke op de buitenkant, Tess en Tessa, Jessica en Lisa en Nikki en Diede. Helaas was de start niet zoals gehoopt en werden en snel meerdere wissels ingezet. Door de juiste positieve instelling wisten we het tij te keren en konden we de eerste set toch nog binnenslepen. De tweede set ging de opstelling door zoals geƫindigd in de eerste. We begonnen feller, de pass lag goed waardoor ook het midden aangespeeld kon worden en verdedigend vielen weinig ballen op de grond. Ondanks de (te) hoge foutenlast in de service wisten we Spaarnestad voor te blijven en sleepte we ook deze set binnen.

De derde set wederom scherp om te beginnen, want de wedstrijd was uiteraard nog niet gespeeld. Het liep prima, het blok van Sarah zat goed op rechts voor en we konden druk zetten. Het laatste punt was helaas niet gescoord binnen de 3 zoals gehoopt maar het was voldoende voor setwinst. Daarmee werd de wedstrijd keurig met 3-0 gewonnen en was de revanche daar. De taart na de wedstrijd smaakte extra lekker.

(Bericht Armixtos d1)