Op zaterdag 19 augustus zijn de dames van de eerste twee teams van Armixtos het nieuwe seizoen begonnen met een vliegende start. Onder leiding van trainer-coach Sandor Rieuwers van dames-1 werd een afwisselende training afgewerkt. Met een speelse warming-up, krachtoefeningen, conditie-testen en spel om aan de bal te wennen, was er veel afwisseling om er lekker in te komen na de vakantieperiode. Afsluitend werd er nog buiten een 2km-test afgewerkt.

De training vond plaats in (en bij) Zaanlands-West aangezien de sporthallen in Amsterdam nog niet open waren. Gelukkig zijn er langs verschillende lijnen goede contacten met Zaanstad en was Frank Lemstra bereid om ons uit de brand te helpen en de deuren te openen.

Het was de start van vijf weken voorbereiding voor beide teams in de richting van de competitiestart op zaterdag 23 september. Beide teams hebben inmiddels een nagenoeg complete selectie, maar zijn nog wel op zoek naar aanvulling. Dames-1 (Topdivisie) is dringend op zoek naar een middenspeelster. Dames-2 (Tweede divisie) kan nog heel goed een spelverdeelster gebruiken. Dus woon, werk of studeer je in de omgeving van Amsterdam en heb je belangstelling om bij ons aan te sluiten? Neem dan snel contact op met Sandor Rieuwers via 06-53172823. Je bent van harte welkom!

Recap van de starttraining door Eric Visch is te zien via https://flic.kr/p/2oXoodF