Het eerste damesteam van Armixtos heeft haar eerste versterking voor het volgende Topdivisie-seizoen binnen: de 18-jarige Puck de Ruiter afkomstig van VC Zwolle. Puck is ooit begonnen bij Keistad, heeft daar diverse jeugdteams doorlopen en ging al op haar 14-de naar de senioren. Ze heeft een aantal jaren de volleybalschool in Huizen gedaan en heeft vorig jaar de stap gemaakt naar de eerste divisie in het tweede team van VC Zwolle.

Puck: “En nu dus de stap naar de Topdivisie bij Armixtos. Ik kijk enorm uit naar het aankomende seizoen en heb zin in de uitdaging. Voor mij een nieuwe start, want ik ga ook beginnen met mijn studie Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam.”

We trainen nog even door de komende weken en blijven op zoek naar versterkingen. Met het vertrek van twee middenspeelsters, zijn we in ieder geval nog op zoek naar versterking op de middenpositie. Je bent van harte welkom op de maandagen 15 en 22 mei in sporthal De Pijp van 7 tot 9 uur. Dus als je graag bij ons in Amsterdam wilt trainen en spelen in de Topdivisie, stuur dan een berichtje naar trainer-coach Sandor Rieuwers via 06 53172823.

Foto: Romy Postma