Zaterdag 17 december mochten we de laatste wedstrijd van dit jaar thuis in de Pijp spelen. Vooral onze spellie Esmé had een goed voorgevoel. Om 18:15 klonk het startsignaal.

De starting 7 van de eerste set waren Esmé, Tessa, Denise, Masu, Jessica, Lisa en Nikki. Dankzij een sterke service serie van Tessa kwamen we al snel op een voorsprong. Halverwege de set kwam Sarah er in om het team te versterken. Echter bleef het spannend tot het einde van de set met veel lange really’s. Dankzij het vertrouwen in elkaar, goede service druk en mooie aanvallen wisten we de eerste set binnen te slepen met 25-23.

De tweede set werd gestart met Esmé, Sarah, Denise, Masu, Jessica, Lisa en Nikki. We begonnen meteen sterk. Jessica serveert 2 aces en Esmé speelt Denise vrij, waardoor ze scoort met een harde aanval. Vervolgens scoort Sarah een mooie aanval scherp diagonaal. Ook Lisa scoorde met een mooie omloopbal. Ondanks ons sterk spel bleef Vocasa vechten en bleef het spannend. Luke werd ingewisseld voor Masu. Op aanwijzing van Sandor liep Luke een nekje en scoorde. Tessa kwam er in voor haar serve op 26-25, oftewel setpoint. Helaas scoorden we niet. Door 2 fouten van Vocasa wonnen we de set met 28-26.

De derde set begonnen Esmé, Sarah, Luke, Denise, Jessica, Lisa en Nikki. Het eerste punt van de set was meteen een laaange really die Sarah afmaakte met een touché bal. 1-0 voor ons. Haverwege de set hadden we een aantal punten tegen, maar de spirit zat er goed in, dus het tij werd snel gedraaid. De rest van de set hielden we de overhand en ging Vocasa steeds rommeliger spelen. Met een prachtige ace van Luke wonnen we laatste set met 25-21. De vierde 3-0 overwinning is binnen!

Een heerlijke afsluiter van de eerste helft! Na de wedstrijd was er nog een Armixtos pubquiz en feest voor ons 25 jarig jubileum. We nemen een kleine pauze om te genieten van de feestdagen.

Iedereen fijne feestdagen gewenst en tot volgend jaar!

Foto’s van Roger van Schie via https://flic.kr/s/aHBqjAjEhV