Eerste mijlpaal voor Dames 9

05/05/2018

Na een onstuimige start van de wedstrijd in de Wethouder Verheijhal afgelopen donderdag, heeft Dames 9 tijdens hun laatste wedstrijd van het seizoen de allereerste mijlpaal bereikt! 

In januari startte dit nieuwe team (vol enthousiaste nieuwe leden) na zes maanden samen trainen de competitie in de zesde klasse. Dames 9 had als doel dit seizoen kennis te maken met volleybal, én - als het even zou kunnen - eigenhandig een set te winnen. 

Een punt behalen lukte eerder in het seizoen met hulp van invallers uit Dames 8. Daarna kwam het eigenhandig punten pakken steeds dichterbij. Uiteindelijk bereikte Dames 9 haar doel het tijdens de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. In de allerlaatste set van de (verloren) wedstrijd tegen kampioen UvO stond er maar liefst 25 - 12 op het scorebord!

Spannend begin

Ondanks dat de wedstrijd voor de meiden anders begon dan gehoopt (de coach werd een scheids en Dames 9 stond volledig op eigen benen), is deze prestatie een vermelding waard. Vol goede moed en op karakter heeft het team zich door de wedstrijd heen geslagen, waarop de laatste, gewonnen set een welverdiende punt betekent.

Maar als het aankomt op punten voor sfeer, gezelligheid en plezier tijdens de wedstrijd, gaan alle punten te behalen in hun poule, rechtstreeks naar Dames 9. 

Foto's: 
Locatie: 
Wethouder Verheijhal

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Gerelateerde artikelen

Na een onstuimige start van de wedstrijd in de Wethouder Verheijhal afgelopen donderdag, heeft Dames 9 tijdens hun laatste wedstrijd van het seizoen de allereerste mijlpaal... verder
https://armixtos.nl/trainingen
09 feb 2015 Schip Ahoy!
Zo, dat was leuk! Zelfs door de vervelende toeters van een druk Dames 1 heen, was het een boottocht om nooit te vergeten! Dankzij Afke en de Rederij der Nederlanden zaten we op... verder