Verandering en handhaving een feit bij Dames 1

28/03/2018

Het voelt nog wat onwennig, zo op de plek van Papa Razio, want van schoenen vullen is geen sprake. Meer metaforen en cheesy quotes mogen altijd en The Show Goes immers altijd On.

Zonder Kleine Generaal werd gezocht naar een crisiscoach. Drie telefoontjes later werd Robèrt Misset uit het pittoreske Ede gesleurd om het spel weer op gang te krijgen. Hoepels, setstanden en tipshots vlogen de Green Army om de oren en het zweet gutste terwijl de hersenen kraakten: na drie stuurloze weken stond er weer iemand aan het roer en konden zelfs de beste stuurlui meevaren.

Een mooie verandering vond afgelopen weekeinde plaats: er werd eindelijk weer met 3-1 gewonnen. Daarmee was handhaving in die ietwat onwennige, voornamelijk Twentse Tweede Divisie een feit. Dat bracht rust. Nog steeds is een deel van de frustraties, verwijten en patronen niet verdwenen, maar er worden goede stappen gemaakt. Om er nog even een inspirerende quote tegenaan te smijten: the comeback is always greater than the setback.

Ja, we houden onze chaotische en onrustige fases. Maar handhaving, een nieuwe trainer en een nieuwe koers brengen overzicht, de halverwege het seizoen ingestroomde libero Denise doet dat ook. Haar stabiele techniek, rustige karakter en tactisch inzicht halen een hoop onrust weg. Manôu is, op eigen aanbeveling, gelukkiger in haar rol als joker. Dat betekent goed nieuws voor velen en slecht nieuws voor enkelen: het opvallend roze liberoshirt hangt definitief in de wilgen.

De laatste verandering is misschien wel de mooiste: buitenaanvalster Amber loopt alweer als een kievit zonder krukken, nadat ze in januari onder het mes ging voor een kruisbandoperatie. We wensen onze Bambi nog steeds rust en geduld, maar zijn stiekem supertrots op haar doorzettingsvermogen. 

Next Match; Zaterdag 31 maart, Sporthal de Pijp, 15:00u. Komt dat zien, want what we see, depends mainly on what we look for.   

Reacties

afbeelding van Harry

De lente is begonnen! Bloei als.boei, groene energie en (H)eerlijke woorden!

afbeelding van Fitflop Flower Sandals

Hi, Neat post. There's an issue along with your site in web explorer, would check this?IE nonetheless is the marketplace leader and a good part of other people will leave out your wonderful writing because of this problem.
Fitflop Flower Sandals http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-flower-sandals-c5.html

Pagina's

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Gerelateerde artikelen

Een turbulent seizoen werd afgelopen zaterdag met een overtuigende 3-1 winst afgesloten. VoCaSa Nijmegen D2 was niet opgewassen tegen een Armixtos dat meer veerkracht en... verder
15 apr 2018 The Green Family
De loftrompet blazen zonder valse noten, kan alleen als je je hart laat spreken. Wel, de taptoe die zaterdagavond in de kantine van sporthal De Pijp klonk was loepzuiver. De Green... verder
Het voelt nog wat onwennig, zo op de plek van Papa Razio, want van schoenen vullen is geen sprake. Meer metaforen en cheesy quotes mogen altijd en The Show Goes immers altijd On.... verder