Lotte en Tjeerd winnen klaverjastoernooi

28/03/2018

Op zaterdag 24 maart verzamelden 8 teams van twee zich in de kantine voor het jaarlijkse klaverjas toernooi. Tjeerd (H1) en Lotte (D1), kwamen als winnaars uit de bus. Zij toonden aan niet alleen in het volleybalveld iedereen omver te kunnen slaan. In de poule wonnen ze al twee van hun drie wedstrijden. Vervolgens versloegen ze in de halve finales de winnaars van vorig jaar David en Ciske en rekenden ze in de finale af met Jorn en Vincent.

Dat het klaverjastoernooi niet zomaar een evenement is, bleek wel uit de vele supporters die erop afgekomen waren. Al voor het toernooi goed opgekomen was, stroomden de kantine al vol met massa’s handballers. Met luide muziek werden de klaverjassers naar grote hoogten gestuwd. Al ruim voor de finale begon, werd het ‘we are the champions’ ingezet om de nieuwe winnaars in te huldigen. Zij zijn volgend jaar aan de beurt om de volgende editie te organiseren.

Foto's: 
Locatie: 
Sportcentrum De Pijp

Reacties

afbeelding van AMANDA AFREDO

lening! lening!! lening!!!Bent u op zoek naar een gerenommeerde en erkende particuliere lening bedrijf dat leningen voor kans verstrekt.Wij bieden alle soorten van leningen in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke leningen, autoleningen, hypothecaire leningen, studentenleningen, zakelijke leningen, investeringskredieten, consolidatie van de schuld en veel meer.Heb je door afgewezen banken en andere financiële instellingen?Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig? Kijk niet meer als we hier zijn om al uw financiële problemen een ding van het verleden.We lenen fondsen aan particulieren en bedrijven die financiële hulp tegen een tarief van 2% nodig.Geen Sofinummer nodig is en geen credit-check nodig, 100% gegarandeerd.Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare en ondersteunende hulp bieden en we zullen blij zijn om u te bieden een lening.Stuur ons dan een e-mail naar: (amandaafredoloan42@gmail.com) toe te passen voor een lening

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.