Vacature De Pijptoernooi

21/02/2018

Vacature commissie De Pijptoernooi

Er is een vacature in één van de leukste commissies binnen de vereniging: de organisatie van het De Pijptoernooi (Pijporgie voor intimi). Omdat Eva na 3 jaar stopt, zoeken we iemand die het toernooi in 2018 wil organiseren samen met 2 clubgenoten (Jorn en Ciske uit H2) en 2 KVA’ers. Deze persoon moet beschikken over de nodige organisatievaardigheden, creatief vermogen en goede sociale vaardigheden. Vooral moet hij of zij zich vol in willen zitten om het toernooi tot een succes te maken.

Taken

De commissieleden verdelen onderling de taken van voorzitter/penningmeester, interne communicatie, externe promotie, regelen van eten, organiseren van het feest, het  secretarisschap en het maken van het wedstrijdschema. De gevraagde tijdsinspanning valt erg mee. Vooraf zit de commissie natuurlijk een paar keer bijeen en pakt iedereen wat dingen op, maar de nadruk ligt op het toernooi zelf.

Iets voor jou?

Ben je enthousiast, of wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met het bestuur, of direct met Jorn of Ciske.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.