Armixtos Lustrumfeest

09/12/2017

Beste (oud) leden van Armixtos,

Dit jaar bestaat Armixtos 45 jaar! En dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan. Jullie zijn van harte uitgenodigd voor het Lustrumfeest op zaterdag 9 december! 

9 december

Vanaf 21:00 uur ben je van harte welkom in Grand Café Lokaal (Wibautstraat 85) om met elkaar te proosten op de afgelopen 45 jaar, en op alle komende jaren!

Meld je vast aan voor het Facebookevent, zodat je kunt zien welke (oud)leden er ook komen!

Entree

Entree is €5,00 (incl. welkomstdrankje, 2 muntjes en hapjes). Betalen kan alleen vooraf, tot uiterlijk 8 december,  via:

  1. Tikkiehttps://tikkie.me/pay/4rbjabhfrim3nechj1j8
  2. Overboeking: €5,00 naar NL19 INGB 0004 5138 64 t.n.v Volleybalvereniging Armixtos, o.v.v. Lustrumfeest + [naam]

Dresscode

De dresscode is 'feestelijk'. Denk hierbij een een (cocktail)jurkje voor de dames en een overhemd voor de heren. 

We kijken enorm uit naar het feest en hopen jullie allemaal te zien!

Groeten,
De Armixtos feestcommissie

Ps. Schroom vooral niet om ook zelf je oud team- en clubgenoten uit te nodigen!

Reacties

afbeelding van VICTORIA EMMANUEL

lening! lening!! lening!!!Bent u op zoek naar een gerenommeerde en erkende particuliere lening bedrijf dat leningen voor kans verstrekt.Wij bieden alle soorten van leningen in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke leningen, autoleningen, hypothecaire leningen, studentenleningen, zakelijke leningen, investeringskredieten, consolidatie van de schuld en veel meer.Heb je door afgewezen banken en andere financiële instellingen?Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig? DAo niet meer eruit wij zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden.We lenen fondsen aan particulieren en bedrijven die financiële hulp tegen een tarief van 2% nodig.Geen Sofinummer nodig is en geen credit-check nodig, 100% gegarandeerd.Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare en ondersteunende hulp bieden en we zullen blij zijn om u te bieden een lening.Stuur ons dan een e-mail naar: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) toe te passen voor een lening

afbeelding van Valeria Marco

Mijn naam is Valeria Marco, 6 maanden geleden zakte mijn bedrijf in elkaar, ik had geen hoop mijn zaak weer levend te krijgen. Ik probeerde geld van de bank te lenen, maar ik had niet genoeg geld op mijn creditcard en geen eigendom als onderpand om een lening te krijgen, toen een zeer goede vriend van mij Camila Diego, stelde me voor aan een echte geldschieter via internet genaamd GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Dit vrouwenleningsbedrijf kon me een lening van € 160.000 geven zonder enige eigendom als onderpand of creditcard, maar ze gaf het me op vertrouwen. Dus mijn vrienden, ik zei tegen mezelf waarom ik zelfzuchtig was, dus besloot ik deze informatie met iedereen te delen. Als u een lening wilt van een betrouwbare kredietverstrekker, neem dan contact op met Gina Morgan via haar e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.