De Nevobo heeft in dit tweede, wat stille seizoen niet stilgezeten. Een van de dingen die naar voren is gekomen, is het digitaliseren van de VT3-cursus. Heb jij dus altijd al je VT3 willen halen, maar is dat door tijdsgebrek en planning er niet van gekomen? Extra opletten, dan!

Wat is er veranderd?
– Je hoeft niet meer te wachten tot er een opleiding bij jou in de buurt start;
– De Nevobo wacht niet meer tot een minimaal aantal deelnemers;
– De theorie volg je online. Elke maand is er één avond per serie, waarop een onderwerp wordt besproken. Natuurlijk moet je aan het eind van de VT3-cursus een jaarplan opleveren. Dankzij de theoriesessies heb je genoeg input om dat te schrijven. Via deze link ontdek je meer over de planning.
– De praktijk is veranderd: elke maand krijg je een opdracht om in je eigen trainingen toe te passen en je loopt stage bij een hoger team. De opleider van je VT3-cursus komt bij twee trainingen langs om je bij te staan.
– De afbeelding laat de jaarplanning zien van 2021, wat je grofweg kunt doortrekken naar 2022. Starten per 1 september 2021 kan dus makkelijk!

VT3-series Er zullen per jaar 3 VT3 series starten, steeds op een andere avond. Mis je een bijeenkomst van “jouw” VT3? Dan kan je die bij een andere serie inhalen. Wil je starten? Dat kan direct bij de eerste bijeenkomst die volgt en die jou past. Je kan dus ook instromen in een theorie bijeenkomst halverwege de VT3, je kan de eerste bijeenkomst volgen in de andere series die lopen.

Via deze link kun je je direct aanmelden.
Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.  

Share This